Ágaprítással kapcsolatos szolgáltatások:

  • Ágak, nyesedékek darálása, elszállítása
  • Venyigék, bokrok, sövények, kerti zöldhulladék aprítása
  • Fenyőt, tuját, ciprust, boróka aprítását is vállaljuk
  • Telekrendezés, bozótirtás

Egyéb szolgáltatások:

Fűkaszálás, fűnyírás, bozótirtás, fakivágás, parlagfű mentesítés, telekpucolás, kert-rendbetétel, kertépítés, gondozás, öntöző rendszerek telepítése, kútfúrás, fű elszállítás, fakorona rendbe hozása, metszés, tereprendezés.

A kertfenntartási munkákat végezhetjük rendszeresen a szükségességnek megfelelően havi átalánydíjjal, vagy alkalomszerűen az elvégzendő munkák szerinti díjazással.

Önnek nem kell időt és energiát pocsékolnia kertje, háza, nyaralója karbantartásra, takarítására a különböző műszaki problémák helyreállítására, mert megoldjuk Ön helyett.

Faaprítás, Ágdarálás, Ágaprítás – Balatonnál és környékén

Nagy teljesítményű fa és ágaprítógéppel levágott faágak, gallyak, nyesedékek munkálatait vállaljuk 10 cm faág-fatörzs átmérőig. A keletkező aprítékot elszállítjuk, vagy igény esetén a munkaterületen hagyjuk. Az aprítógépünkkel kizárólag tiszta vágási hulladék (ágak, gallyak, bokrok) aprítható. Rothadásnak indult zöldhulladék vagy gyökerek aprítására ez a módszer nem alkalmas!

Ágaprítógépünk 10 cm átmérőig képes aprítani. A munkafolyamat során keletkezett apríték használható talajtakarásra, komposztálásra, fűtésre illetve saját kertünkben környezetbarát felhasználásra is.

A munka időtartama /melyet általában óradíjban állapítunk meg/ jelentősen függ attól, hogy mennyire van szakszerűen előkészítve az ágaprításra szánt faanyag. Tapasztalataink és visszajelzések alapján előfordul a megrendelő attól tart, hogy az óradíjas szolgáltatással abban leszünk érdekeltek, hogy a munkát minél hosszabb idő alatt végezzük el. Amennyiben a megrendelőnek nem megfelelő az óradíjas elszámolás akkor kollégáink egy helyszíni felmérést követően egy fix összegű ajánlatot tesznek.

Ágaprítás, gallydarálás – Telektisztítás, bozótirtás!

Az ágdarálás során a nyesedék térfogata jelentős mértékben összeesik, így olcsóbban és kényelmesebben tud megszabadulni tőle, de akár hasznosíthatja is. Az ágdarálékot igény esetén zöldhulladék-lerakóba szállítjuk, környezetbarát módon.

Tevékenységünket a Balaton környékén végezzük. Az áraszabást nagy mértékben befolyásolja egyrészt a darálandó gally mennyisége, másrészt pedig a pontos kiszállási helyszín.

Zöldhulladék aprítása, darálása

Kertrendezés, kertgondozás

Professzionális öntözőrendszerek

Nyaralók karbantartása